- 2 pizza bodems (Steen-oven pizza bodems van AH, liggen in het versvak bij de pasta)
- veel groente (bv prei, paprika, courgette, broccoli, uitje, spinazie, rucolla, tomaat)
- pesto
- olijfolie
- biologische kruiden (zout, peper, gemengde kruiden, italiaanse, gedroogde rode peper e.d.). Koop biologisch, echt waar je zult er geen spijt van hebben! Veeel lekkerder.
- pitten/zaden/noten (pompoen, pijnboom, cashew, walnoot e.d.)
- geraspte kaas (geiten, parmazaan, belegen e.d.)
Smeer de pizza in met wat pesto, snij de groente klein (geen zakjes lieve mensen!! snij gewoon even zelf), verdeel over de twee bodems, mag best een berg zijn, olijf olie er over, kruiden, pitjes/noten en als laatste geraspte kaas. De truc is dat je de pizza goed kruid als dan smaakt ie flauw, dus experimenteer met kruiden. Bij de biowinkel verkopen ze ook vaak gemengde kruiden in een zakje. Steak of kip kruiden zijn vaak perfect voor over de pizza. Eentje in de oven op 200 graden, 20 minuutjes en dan de volgende!
Lekker met een groene of komkommer salade!
0 comments:
Een reactie posten