woensdag, maart 18, 2015

Pre-mentruele klachten

woensdag, maart 18, 2015Even voor de vrouwen onder ons: heb je last van pre-menstruele klachten zoals pijnlijke borsten en veel pijn in je buik tijdens? Ik kan je echt aanraden om eens vitamine B complex te proberen. Ik had er al vaker over gelezen, heb de afgelopen maanden het eens netjes geslikt (niet af en toe, maar echt elke dag) en ben nu al twee maanden klachten vrij van te voren en veel minder pijn in mijn buik dan anders. Ik ga het er zeker in houden! Volgens mij is de truc om het echt elke dag te slikken, ik heb het ook een tijdje af en aan gedaan en dan werkt het bij mij niet.

Ik slik het in combinatie met Maca tabletten, die erg goed helpen om je hormoonhuishouding in balans te houden. Maca wordt ook aangeraden om bij overgangsklachten. Daar heb ik nog geen last van, maar het geeft ook energie en is goed voor je libido :-)

Ik gebruik:

NOW 750mg Maca (ik haal het uit de VS, maar in NL kun je via deze link bijvoorbeeld ook 500mg kopen van hetzelfde merk).Dit is volgens mij ook een goed alternatief van een andere merk.

Ik kies biologisch omdat ik dan zeker weet dat het ook echt goede Maca is. Je kunt het ook in poedervorm kopen (is een stuk goedkoper), maar ik vind het écht niet lekker smaken.

Solaray B-Complex 50. Mocht je deze niet kunnen krijgen, kun je ook gerust van een andere merk een potje kiezen. Ik geef zelf wel altijd de voorkeur aan biologisch.


Written by

Over gezond leven & zijn, over lekker eten als brandstof voor je lijf & over meer energie & lekkerder in je vel.

0 comments:

Een reactie posten

 

© 2013 Geweldig Gezond. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top