donderdag, maart 11, 2010

Pittige groene kool met Thaise rijst

donderdag, maart 11, 2010

Een heel lekker recept wat bij toeval is ontstaan door aan het eind van de week wat nog over was in de groente la bij elkaar te gooien.


- Thaise rijst (rode rijst die je bij de natuurwinkel kunt krijgen)
- groene kool (of chinese kool is denk ik ook lekker)
- beetje pindakaas
- beetje chilisaus
- zout/peper/olijfolie
- rode peper (halfje)
- 1/2 paprika
- komkommer
- indonesische kruiden (biowinkel)
- pitjes en zaden

Groene kool fijnsnijden, alles goed door elkaar mengen en op smaak brengen met de kruiden. Pindakaas en chilisaus kun je van te voren even mengen zodat het wat vloeibaarder wordt, maar ik doe het altijd direct in de kom en dan gewoon wat langer omscheppen. De olijfolie ook niet te zuinig mee zijn die brengt ook alles lekker samen.

Written by

Over gezond leven & zijn, over lekker eten als brandstof voor je lijf & over meer energie & lekkerder in je vel.

0 comments:

Een reactie posten

 

© 2013 Geweldig Gezond. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top